CHRISTA

Tervetuloa sivuilleni!

Täältä voit tilata minut esiintymään tai vaikka kouluttamaan lauluryhmää. Sivuilta löydät tietoa kokoonpanoistani ja voit kuunnella ääninäytteitä. Halutessasi voimme räätälöidä myös aivan omanlaisen kokoonpanon tilaisuudestasi riippuen. Olen avoin myös musiikkitoiveillesi.

 

Olen 29-vuotias laulaja, musikaaliartisti ja musiikkikasvattaja. Olen laulanut monenlaisissa kokoonpanoissa lapsuudesta saakka, esiintyminen on ollut aina suurin intohimoni. Rakastan heittäytymistä  ja sitä, että saan esiintymiselläni välitettyä yleisölle tekstin sanomaa sekä tunteita laidasta laitaan.

 

Erikoisosaamiseni on musikaaleissa ja  pop-balladeissa, mutta ohjelmistoni on muokattavissa tilaisuuden luonteeseen sopivaksi. Olen saanut olla läsnä mieleenpainuvissa hetkissä niin herkissä häissä kuin valoa ja säihkettä pursuavissa musikaaleissa. On nautinnollista kohdata erilaisia tilanteita, ihmisiä ja esiintymisiä. Muuntautumiskyky on tärkeimpiä työvälineitäni keikkoja tehdessäni ja se on ollut suurin valttikorttini vuosien varrella. ​

 

Valmistuin musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta jouluna 2019 pääaineenani musiikkikasvatus ja muusikoksi Tampereen ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta 2018 pääaineina laulu, näyttelijäntyö ja tanssi. Opetan tällä hetkellä musiikkia, laulua, musiikkiteatteria  ja johdan kuoroa. Minut voi bongata myös Notre Damen kellonsoittaja -musikaalista kuoron riveistä Tampereella keväällä 2020. Musiikki on minulle työ, harrastus, intohimo ja elämäntapa. On ihanaa työskennellä itselle rakkaimman aiheen parissa.

+358503430202

©2020 Christa Talikka