+358503430202

©2019 Christa Talikka
Kuvat: Tuomas Puhakka

CHRISTA

Tervetuloa sivuilleni!

Täältä voit tilata minut esiintymään yksin tai haluamasi yhtyeen kanssa. Sivuilta löydät tietoa kokoonpanoistani ja voit kuunnella ääninäytteitä. Halutessasi voimme räätälöidä myös aivan omanlaisen kokoonpanon tilaisuudestasi riippuen. Olen avoin myös musiikkitoiveillesi.

 

Olen 28-vuotias laulaja, musikaaliartisti ja musiikkikasvattaja. Olen laulanut monenlaisissa kokoonpanoissa lapsuudesta saakka, esiintyminen on ollut aina suurin intohimoni. Rakastan heittäytymistä  ja sitä, että saan esiintymiselläni välitettyä yleisölle tekstin sanomaa sekä tunteita laidasta laitaan.

 

Erikoisosaamiseni on musikaaleissa ja  pop-balladeissa, mutta ohjelmistoni on muokattavissa tilaisuuden luonteeseen sopivaksi. Olen saanut olla läsnä mieleenpainuvissa hetkissä niin herkissä häissä kuin valoa ja säihkettä pursuavissa musikaaleissa. On nautinnollista kohdata erilaisia tilanteita, ihmisiä ja esiintymisiä. Muuntautumiskyky on tärkeimpiä työvälineitäni keikkoja tehdessäni ja se on ollut suurin valttikorttini vuosien varrella. ​

 

Valmistuin vuonna 2018 Tampereen ammattikorkeakoulusta musiikkiteatterilinjalta ja lisäksi opiskelen musiikkikasvatusta Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Valmistun musiikin maisteriksi vuonna 2019. Musiikki on minulle työ, harrastus, intohimo ja elämäntapa. On ihanaa työskennellä itselle rakkaimman aiheen parissa.