top of page
IMG_6323.jpg

DUO CHRISTA JA SAILA

Laulu-piano -duo

Laulu–piano-duomme on luonut tunnelmaa vuodesta 2012. Kokoonpanomme ohjelmisto on todella kattava, ja se taipuu monenlaisiin tyylilajeihin ja tunnelmiin kevyestä klassisesta ikivihreisiin, poppiin ja rockiin. Duo on oivallinen valinta esimerkiksi kirkkotilaisuuksiin ja perhejuhliin tai vaikkapa pieneksi ohjelmanumeroksi firman tilaisuuksiin ja pikkujouluihin. Duon pianistina on upea ja taitava Saila Märkjärvi.

Duon sähköposti: christasaila@gmail.com

Kuva: Simonette Jääskeläinen

Trio Heijastus.jpg

HEIJASTUS

Laulu-piano-viulu -trio

Heijastus on kolmen valloittavan naisen yhtye, joka yllättää joka kerta monipuolisuudellaan. Triomme pääinstrumentit ovat laulu, viulu ja piano, mutta soitamme tilaisuudesta riippuen myös kitaraa, bassoa ja rytmisoittimia. Heijastuksen erikoisuutena on asiakkaan toiveisiin sovitetut juonelliset keikat ja teemaesitykset.

Heijastuksen jäsenet ovat Christa Talikka (laulu), Helena Puukka (viulu, laulu) ja Saila Märkjärvi (piano).

Sähköposti: trioheijastus@gmail.com

17618926_10211084049470113_1702013911_n.png

SPEKTRI

Musiikki- ja teatteriryhmä

SPEKTRI on seitsemän ammattimuusikon musiikkiteatteriryhmä, joka on perustettu vuonna 2016 rakkaudesta ja intohimosta musiikin ja teatterin tekoon. SPEKTRI esiintyy vaihtelevilla teemoilla vuoden kohokohtien ja toiveiden mukaisesti ja luo viihdyttäviä musiikkiteatteriesityksiä kaikenikäisille. Ryhmän vahvuutena on heittäytyminen rooleihin ja musiikillinen monipuolisuus.

Jäsenet: Christa Talikka (laulu), Helena Puukka (laulu), Aino Rättyä (tanssi, laulu, cajon), Iina Sihvonen (viulu, laulu), Laura Kuisma (viulu, laulu), Margarita Eklund (kontrabasso, laulu) ja Saila Märkjärvi (piano)

Sähköposti: teatterispektri@gmail.com

Kuva: Tiina Lemettinen

Christan nettisivut 29.jpg

BÄNDI

Tai jotain muuta?

Kaipaatko juhliisi tai tilaisuuteesi bändiä, laulajaduoa tai vaikka isoa big bandia firman juhliin? Toiveistasi ja tilaisuudesta riippuen saat juhliisi kokoonpanon, tai voin esiintyä yksin. Bilebändi Charisman voit myös tilata viihdyttämään juhlaasi. Ota yhteyttä – joka tilanteeseen löytyy varmasti sinulle sopiva kokoonpano.

Yhteydenotot: christa.talikka@gmail.com

bottom of page